OMS

Med 750 anställda och stor fabrik i Slovakien är OMS en av Europas största spelare när det gäller utveckling och produktion av teknisk belysning.  Vi har valt att lägga en stor del av OMS portfölj på e-nummer. Du kan såklart hitta ännu mer belysning på deras egen hemsida som även det går att beställa genom oss.

 

Spaniens största producent av dekorativ belysning har vi äran att representera. Med en produktportfölj som rymmer armaturer för alla tänkbara applikationer i en byggnad är LEDs-C4 en av våra mest spännande leverantörer. Deras egen hemsida och katalog är en stor inspiration för alla ljusälskare och måste bara besökas. De har huvudkontor i Barcelona och de har levererat belysning till självaste la Sagrada Familia i Barcelona. De hänger även i vinterträdgården på Blue Radisson Hotell här i Stockholm då i samarbete med Wingårds Arkitekter.

Med en dekorativ portfölj av absolut högsta kvalitet som sticker ut både i form och funktion är GROK det självklara valet i projekt som kräver det där lilla extra. Se och njut när ni besöker deras hemsida de har skannat av hela jorden efter de bästa formgivarna även Sverige finns här representerade av WIS Design.

Irland är inte bara duktiga på musik utan här finns även pärlor såsom Nualight som specialiserat sig på Industribelysning. Vi har en IP66:a, Helios och två st Highbay armaturer ARC III & Alpha från Nualight som alla tre är av högsta kvalitet inom sina segment. Nualight är även starka på linjära lösningar för kylar och frysar så glid gärna in på deras hemsida och kika runt.

I mer är 99 år har Carandini producerat belysning för infrastruktur, sportanläggningar, marknader och industri. Med en egen fabrik utvecklar och formar de framtidens ljus för offentlig miljö och har full kontroll över hela processen från ritning till färdig produkt i en kartong redo för leverans.

Den  leverantör vi kanske är mest stolta över att samarbeta med är FLUX belägna i Arninge norr om Stockholm. De producerar vår Office One för kontor och Corridor One för just korridor och de är grymma på linjära belysningslösningar. Ett besök här är ett måste och passerar ni Arninge titta in på stans godaste kaffe hos Bruer & Co.

Vårt senaste tillskott i teknisk belysning är LUXINTEC från Spanien. De har fokus på just ljusteknik både när det gäller distribution av ljuset och diodernas samt drivdonens  kvalitet.  Brinntider över 100 000 timmar är normalt även effektivitet som ofta överstiger 170lm/W. Så är ni ute efter maximal energibesparing och minimalt underhåll är Luxintec ett tryggt val.

Är du ute efter den där ultimata glaskänslan inom belysning då har du hittat rätt, Lucis från Tjeckien är munblåsta glasets ljusmästare. Med stor erfarenhet av glas produceras  allt ifrån pendlade glober till lampetter i glas. Även högkvalitativa plastversioner finnes som lurar den mest kräsne då de ser ut som äkta glas. Så glaskänslan behöver du inte tulla på bara för att det är ett dagis eller en skolmatsal.

ENLIT från Slovakien är en förstaklassens producent av teknisk belysning.  Deras portfölj består av innovativa armaturer för inomhusbruk där de tar ut svängarna rejält både i form funktion och färg. Deras hemsida är väl värd ett besök.