Vårt absolut senaste tillskott i portföljen är 3F Filippi och Targetti, två företag som har format belysningens historia i talien, är nu en sammanhållen grupp som fungerar som ensam partner för belysningsproffs och designers som letar efter kvalitetslösningar. Med lång erfarenhet och kombinationen av deras respektive expertis inom teknisk och arkitektonisk belysning ger de två varumärkena tillsammans en komplett portfölj av produkter som stolt tar Made in Italy till mer än 50 länder över hela världen. Idag kan 3F Filippi-Targetti Group möta och tillfredsställa alla typer av design- och projektkrav. Våra partners kan välja bland ett stort urval av produkter och lösningar; från högteknologiska och funktionella produkter från 3F Filippi-katalogen till arkitektoniska belysningsarmaturer för inomhus och utomhus designade av Targetti, ända upp till ett brett utbud av LED-lampor och armaturer från varumärket Duralamp.

 

Spaniens största producent av dekorativ belysning har vi äran att representera. Med en produktportfölj som rymmer armaturer för alla tänkbara applikationer i en byggnad är LEDs-C4 en av våra mest spännande leverantörer. Deras egen hemsida och katalog är en stor inspiration för alla ljusälskare och måste bara besökas. De har huvudkontor i Barcelona och de har levererat belysning till självaste la Sagrada Familia i Barcelona. De hänger även i vinterträdgården på Blue Radisson Hotell här i Stockholm då i samarbete med Wingårds Arkitekter.

Är du ute efter den där ultimata glaskänslan inom belysning då har du hittat rätt, Lucis från Tjeckien är munblåsta glasets ljusmästare. Med stor erfarenhet av glas produceras  allt ifrån pendlade glober till lampetter i glas. Även högkvalitativa plastversioner finnes som lurar den mest kräsne då de ser ut som äkta glas. Så glaskänslan behöver du inte tulla på bara för att det är ett dagis eller en skolmatsal.

Irland är inte bara duktiga på musik utan här finns även pärlor såsom Nualight som specialiserat sig på Industribelysning. Vi har en IP66:a, Helios och två st Highbay armaturer ARC III & Alpha från Nualight som alla tre är av högsta kvalitet inom sina segment. Nualight är även starka på linjära lösningar för kylar och frysar så glid gärna in på deras hemsida och kika runt.

CDN

CDN har sedan det grundades 2006 ägnat sig helhjärtat åt att vara en bli en komplett leverantör av belysningslösningar och erkänns nu som ett känt varumärke på den mellanliggande marknaden. CDN är en leverantör av belysningslösningar för många globala varumärkeshotell och har levererat belysning till mer än 2066 hotell fram till 2019. CDN har ca 1000 distributörer både i Kina och i mer än 40 länder i Europa, Australien, S.E.A, Mellanöstern, Indien och Afrika. En leverantör att hålla ögonen på alltså.

Den  leverantör vi kanske är mest stolta över att samarbeta med är FLUX belägna i Arninge norr om Stockholm. De producerar vår Office One för kontor och Corridor One för just korridor och de är grymma på linjära belysningslösningar. Ett besök här är ett måste och passerar ni Arninge titta in på stans godaste kaffe hos Bruer & Co.

I mer är 99 år har Carandini producerat belysning för infrastruktur, sportanläggningar, marknader och industri. Med en egen fabrik utvecklar och formar de framtidens ljus för offentlig miljö och har full kontroll över hela processen från ritning till färdig produkt i en kartong redo för leverans.

OMS

Med 750 anställda och stor fabrik i Slovakien är OMS en av Europas största spelare när det gäller utveckling och produktion av teknisk belysning.  Vi har valt att lägga en stor del av OMS portfölj på e-nummer. Du kan såklart hitta ännu mer belysning på deras egen hemsida som även det går att beställa genom oss.

 

Vårt senaste tillskott i dekorativ belysning är Manooi från Ungern. De har fokus på kristall och de har förmågan att få vilket rum som helst att kännas lyxigt. Deras, i det närmaste skulpturala armaturer kan vara det enda som passar i vissa projekt. Speciellt när slutkunden har höga krav på det estetiska och de övriga materialvalen i rummet är exceptionella.

ENLIT från Slovakien är en förstaklassens producent av teknisk belysning.  Deras portfölj består av innovativa armaturer för inomhusbruk där de tar ut svängarna rejält både i form funktion och färg. Deras hemsida är väl värd ett besök.