Våra samarbetspartners

Ett flertal av våra produkter ligger lagerlagda hos vår samarbetspartner Ahlsell.
För att se vilka kika efter de artiklar som är grönmarkerade i denna katalog.
Ahlsell har ca 130 butiker runt om i Sverige från vilka du alltså kan handla flera av våra armaturer för leverans dagen efter.
I slutet av katalogen finner du även en kontaktlista där du ser vem i dig region du kan kontakta för experthjälp.
 
 
Targetti startade 1928 sedan dess har de aldrig slutat att designa och skapa arkitektoniska armaturer inomhus och utomhus. I nästan ett sekel har Targettis produkter, som är synonyma med innovation, forskning och uppmärksamhet på detaljer, belyst de mest prestigefyllda arkitektoniska och konstnärliga verken, skapat extraordinära atmosfärer och framkallat verkliga känslor. Targettis utseende och identitet idag är resultatet av den erfarenhet och professionalism de har skaffat sig över tid, som de vill dela med sina partners och kvaliteten på den miljö de är med och skapar

 

 
 
3F Filippi S.p.A. har varit ett riktmärke för design och tillverkning av tekniskt effektiva belysningssystem i mer än 60 år. Dess produkter, designade och tillverkade uteslutande i egna fabriker, bär stolt Made in Italy-belysning runt om i världen. Armaturerna har legat i toppen av sin sektor i många år. De är resultatet av ständig produktutveckling som kan kombinera element som tradition och modernitet, hantverk och högteknologi, estetik och funktionalitet, miljömässig hållbarhet och energibesparingar.

Spaniens största producent av dekorativ belysning har vi äran att representera. Med en produktportfölj som rymmer armaturer för alla tänkbara applikationer i en byggnad är LEDs-C4 en av våra mest spännande leverantörer. Deras egen hemsida och katalog är en stor inspiration för alla ljusälskare och måste bara besökas. De har huvudkontor i Barcelona och de har levererat belysning till självaste la Sagrada Familia i Barcelona. De hänger även i vinterträdgården på Blue Radisson Hotell här i Stockholm då i samarbete med Wingårds Arkitekter.

Lightnet designar och producerar professionell arkitektonisk belysning. Med mer än 500 anställda på sex orter förenas de i målet att inspirera sina kunder med belysningslösningar som övertygar estetiskt och tekniskt. Ett flertal internationella projekt med välrenommerade arkitekter och ljusplanerare är ett uttryck för deras belysningskompetens
 
 

I mer är 99 år har Carandini producerat belysning för infrastruktur, sportanläggningar, marknader och industri. Med en egen fabrik utvecklar och formar de framtidens ljus för offentlig miljö och har full kontroll över hela processen från ritning till färdig produkt i en kartong redo för leverans.

Vibia grundades redan 1987 och inspirerar med sin klassiska och samtidigt moderna design och är utvecklat av ett antal designteam och inredningsexperter. Företaget, baserat i Barcelona, ​​har fått ett internationellt rykte och kända designerteam som Estudi Blanc, Diego Fortunato och många fler är en del av framgången med Vibias ljusdesign. Företaget tillhandahåller ett omfattande sortiment av armaturer och belysningssystem för både interiört och exteriört. Produkter som tak- och vägglampan Funnel och golvlampan Jazz är milstolpar i Vibias ljuskollektion. Ameba pendelbelysningssystem, designat av Pete Stans (2009), förvandlar enkelt kunder till ljusdesigner eftersom de enskilda elementen i objektet kan justeras individuellt.

CDN har sedan det grundades 2006 ägnat sig helhjärtat åt att vara en bli en komplett leverantör av belysningslösningar och erkänns nu som ett känt varumärke på den mellanliggande marknaden. CDN är en leverantör av belysningslösningar för många globala varumärkeshotell och har levererat belysning till mer än 2066 hotell fram till 2019. CDN har ca 1000 distributörer både i Kina och i mer än 40 länder i Europa, Australien, S.E.A, Mellanöstern, Indien och Afrika. En leverantör att hålla ögonen på alltså.

 

Är du ute efter den där ultimata glaskänslan inom belysning då har du hittat rätt, Lucis från Tjeckien är munblåsta glasets ljusmästare. Med stor erfarenhet av glas produceras  allt ifrån pendlade glober till lampetter i glas. Även högkvalitativa plastversioner finnes som lurar den mest kräsne då de ser ut som äkta glas. Så glaskänslan behöver du inte tulla på bara för att det är ett dagis eller en skolmatsal.

 

Vår kanske exklusivaste leverantör av dekorativ belysning är Manooi från Ungern. De har fokus på kristall och blingfaktor ger dem förmågan att få vilket rum som helst att kännas lyxigt. Deras, i det närmaste skulpturala armaturer kan vara det enda som passar i vissa projekt,  speciellt när slutkunden har höga krav på det estetiska och de övriga materialvalen i rummet är exceptionella.

ENLIT från Slovakien är en förstaklassens producent av teknisk belysning.  Deras portfölj består av innovativa armaturer för inomhusbruk där de tar ut svängarna rejält både i form funktion och färg. Deras hemsida är väl värd ett besök.